zingeving


Zingeving Voor groepen families en bedrijven

Zingeving speelt niet alleen een grote rol in het privéleven van relaties, ook is het zeer belangrijk voor de kwaliteit van het samenzijn. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat groepen, families en bedrijven die aandacht besteden aan bezieling het beter doen dan groepen, families en bedrijven die alleen door geld of gezelligheid worden gedreven. 

Daarom zingeving in de 21e eeuw. We leven nu en we leven in de 21e eeuw. Een tijd met weergaloze veranderingen. In deze workshop blikken we vooruit. We stellen onszelf weer oude vragen in een spannende tijd met tomeloze veranderingen. En wat we ervan vinden. Wat is zinvol en wat niet? Waar gaat het eigenlijk om in ons leven? Voor je het weet ben je een verlengstuk van een machine. 

Wat is zingeving?

Zingeving is de behoefte om te weten dat wat we doen in het leven waarde of betekenis heeft. Tijdens ons leven proberen we vaak zo goed mogelijk onze taken te vervullen en zoeken we naar de juiste oplossingen voor vraagstukken en eventuele problemen. Deze workshop zingeving word je je bewust van jouw drijfveren, passies en waarden in deze tijd. Kortom: alles wat je belangrijk vindt. Familie, bedrijf, of een groep. Een samenzijn met wat meer diepgang. Zelfs af en toe luchtig en geestig. We kunnen niet alles weten. 

Wat ga je doen? 

Na een choquerende workshop over tomeloze verandering ga je gezamenlijk wandelen in Opperdoes en Twisk. Terwijl je geniet van de prachtige omgeving uit de tijd van Ot en Sien mag je antwoorden bedenken op de belangrijkste vragen van deze tijd. De relatie tussen zingeving en jouw bedrijf, (zaken)relaties groep of familie lijkt in eerste instantie misschien wat ver gezocht. Zingeving gaat immers over de betekenis van het leven en bezieling, terwijl de alledaagse realiteit soms lijkt te gaan over gezelligheid of geld verdienen. Toch vervult zingeving een steeds grotere rol binnen groepen, families en bedrijven.

Professionele begeleiding

Tijdens de workshop zingeving voor bedrijven wordt u uitgenodigd door uw verteller, die al 40 jaar met dit onderwerp bezig is. Daarbij staat de workshop garant voor een leuke en inspirerende dag. De kosten voor de cursus worden bepaald door de aanbieder. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, weet u binnen twee dagen wat het totaalbedrag voor uw groep zal zijn.
Wilt u meer informatie over de workshop zingeving voor families, groepen en bedrijven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Comments