testpagina

Zingeving in de 21e eeuw

Opperdoes (niet ver van Amsterdam)

Workshop en Socratische wandeling die je aan het denken zet

Wie denkt mee over de 21e eeuw 
in het land van Ot en Sien?Wat is het?
Workshop over de technologische versnelling in de 21e eeuw. Gevolgd door een socratische wandeling in het land van Ot en Sien. Tijdens de workshop kijken we naar beelden over de fenomenale versnelling van de technologie in deze eeuw en staan we stil bij het hedendaagse denken van de post-humanisten. Is het een goed idee om mensen zo snel mogelijk te laten assimileren met computers? Zijn er andere denkbeelden mogelijk? Bestaan ziel en geest? Is wiskunde bewijsbaar? Heeft het universum een doel en richting?  

Voor wie is het?
Groepen met een brede belangstelling, die willen nadenken over nieuwe verbindingen tussen zingeving en technologie. Minimale deelname 5 en maximale deelname 30 personen. 
Ook individuele deelname is mogelijk. In dat geval meestal in het weekeinde bij voldoende aanmeldingen. 

Waar is het? 
In Opperdoes. Ongeveer een half uur rijden v.a. Amsterdam.

Hoe lang duurt het?
Voor groepen: Minimaal 3 uur. Maximaal 6 uur. Er zijn ook mogelijkheden de dag anders in te delen en om voor catering zorgen. 
Individuele aanmeldingen. Ongeveer 3 uur. 

Wanneer?
Voor groepen. Op aanvraag. 
Voor individuele aanmeldingen. (Min 5)  top za en zo . De workshop gaat door als er voldoende deelnemers zijn.  

Wat zijn de kosten?
Voor groepen: Afhankelijk van het aantal deelnemers en aanvullende wensen op het gebied van catering. Meerdere locaties zijn mogelijk. 
Individuele aanmeldingen: Je bepaalt zelf wat de workshop je waard is geweest. 

Workshop voor mensen die durven mee te denken
We leven in de 21e eeuw.Technologie, wetenschap en economie zijn in een stroomversnelling geraakt. Misschien hoeven we binnenkort niet meer te werken. Door alle robotica en computers hoeven we binnenkort misschien niet meer te werken. Misschien gaan we binnenkort niet meer dood. Serieuze wetenschappers en zelfs de Dalai Lama geloven dat. En misschien zijn kinderen overbodig. Wat betekent dat voor ons mensbeeld? Wat wordt de nieuwe zin van het menselijk bestaan? Een boeiende workshop. Net even anders, Voor mensen.die durven meedenken In het landschap van Ot en Sien.

Wie wil meedenken?   
Zoek met Jabaldeus op de leylijnen van west Friesland naar nieuwe inzichten voor de 21e eeuw. Het voortbestaan van de mensheid zoals we die kennen staat op het spel! Alleen nieuwe inzichten kunnen ons redden. De post-humanisten hebben de scenario's al klaar. Maar geen nood. De bijna heilige Jabaldeus kan mensen inspireren. 


Vragen in de 21e eeuw.

De pre-workshop is gratis en kan op locatie worden gegeven!

bel 06 5088 8280 of mail jabaldeus@gmail.com

Of vraag de gratis brochure!!


Meer informatie? 
Kijk onder het kopje 21e 
Comments