"Gedreven en geestig. Goede verteller. "Reflectie op het wel of niet doelgericht zijn van het universum en de plaats van de mens daarin zijn belangrijker dan ooit. We leven in een tijd van technologische versnelling. Zo zeer zelfs dat sommige wetenschappers (en niet de minsten) verwachten dat dood en ziekte, werken en geboorte in deze eeuw wel eens overbodig kunnen worden.Hoe gaat de mensheid zich vermaken.? Met massa entertainment of valt er nog wat meer te melden? Iedereen die wil meedenken is welkom.  
Over mij:
  • Als organisatie analist ben ik meer dan 35 bezig geweest om banen overbodig te maken. Dat is redelijk gelukt. Ik hoopte dat iedereen gelukkiger zou worden in een spelende samenleving. Dat is nog niet gelukt. Mooi moment om daar de volgende 35 jaar mee bezig te zijn. 
  • Trotse vader van drie inmiddels (ruim) volwassen kinderen. Organisatieanalist en Verhalenverteller. 
  • In mijn loopbaan als organisatie analist heb ik gemerkt dat vrijwel iedereen verdieping zoekt. Er zijn geen zekerheden meer. Waar gaat de mensheid naartoe? Antwoorden heb ik niet. Wel kan ik vertellen over de stand van zaken. Ik kan je bekend maken met bijzondere denkers. Zelfs Jabaldeus en de leylijnen van west Friesland kunnen helpen de geest wat te verfrissen. 
  • In ieder geval krijg je een bijzondere workshop. Met bijzondere gesprekken en een mooie wandeling met vragen waarbij je met anderen mag stilstaan tijdens het lopen. Ongeveer 13 vragen over zingeving tijdens technologische versnelling helpen je. 
  • En misschien ontvangt ontvang je een inzicht van Jabaldeus.